VÅRA TJÄNSTER

Badrum med stort vackert badkar och kakelgolv

HEMSTÄDNING

Vi har lång erfarenhet inom hemstädning. Våra duktiga medarbetare utför städning av privata hem och fritidsbostäder i Hudiksvall och över hela Hälsingland. Vi skräddarsyr hemstädningen enligt kundernas önskemål och behov. Rutavdrag gäller och ger en rejäl rabatt på städningen av din bostad! Att få hjälp och avlastning med städning i hemmet kan vara av stor vikt när man inte har möjlighet, tid eller vill lägga sin fritid på annat, än just städ.  Så med vår hjälp kan nu vara trygga med att få erfaren städtjänst efter behov. Tveka inte att kontakt oss för prisoffert. 

FLYTTSTÄDNING

Frihemservice är specialister på flyttstädning i Hälsingland. Att packa och flytta är ett krävande arbete. Låt oss hjälpa till med flyttstädningen och lägg din energi på att packning, flytt och komma i ordning. Vi gör allt inom flyttstäd, putsar fönster och torkar ur kyl & frys. Du ser bara till att allt är tömt och avstängt,. Vi kommer alltid på kostnadsfritt besök inför ett uppdrag och ger dig en offert på flyttstädningen. Har du frågor eller vill boka en offert på din flytthjälp tveka inte att höra av dig. Med över 25 års erfarenhet kan du se oss som en trygg städhjälp vid flytt i Hudiksvall med omnejd.

KONTORSSTÄDNING

Rena och presentabla kontorsmiljöer samt konferensrum kan vara A och O för ett framgångsrikt företag. Frihemservice städar kontor, företagslokaler och offentliga miljöer i Hudiksvall med omnejd. Vi ser till att dina medarbetare och kunder kan vistas i en ren och fräsch miljö. Vi gör allt du önskar inom städ för ditt företag. Ett kostnadsfritt besök ingår inför prisoffert och tillsammans skräddarsyr vi kontorsstäd för just ditt företag. 

FÖNSTERPUTSNING

Även om man kanske inte behöver hjälp med övrigt städ så kan fönsterputsning vara något man har svårt att få till. Rena fönster kan vara något man uppskattar mer än att göra dem rena. Ibland är de för många, stora eller man har fysiska begränsningar i att utföra själv. Vi hjälper dig efter dina behov.  Boka offert och kontakta oss via vårt offertformulär. Det kan gälla företag, privat, föreningar och flytt. Med vår hjälp så får du rena, fläckfria fönster igen. 

Vitt, städat vardagsrum med vackert trägolv

RUTAVDRAG

Rutavdrag är din möjlighet att med hjälp av skatteverket dra av städtjänster som vi erbjuder. De flesta av våra städtjänster berättigar till rutavdrag. Kontakta oss om du är osäker på vad som gäller i ditt fall, eller besök skatteverkets hemsida med frågor och svar angående rutavdrag. Med rutavdrag kan du reducera kostnaderna som du har rätt till när du anlitar städtjänst.

Rulla till toppen