VÅRA TJÄNSTER

HEMSTÄDNING

Vi har lång erfarenhet inom hemstädning. Våra duktiga medarbetare utför städning av privata hem och fritidsbostäder i Hudiksvall och över hela Hälsingland. Vi skräddarsyr hemstädningen enligt kundernas önskemål och behov. Rutavdrag gäller och ger en rejäl rabatt på städningen av din bostad!

FLYTTSTÄDNING

Frihemservice är specialister på flyttstädning i Hälsingland. Att packa och flytta är ett krävande arbete. Låt oss hjälpa till med flyttstädningen och lägg din energi på att packa och flytta. Vi putsar fönster och torkar ur kyl & frys. Du ser bara till att den är tömd samt avstängd, hjälper dig med andra ord med allt. Vi kommer alltid på kostnadsfritt besök inför ett uppdrag och ger en offert.

KONTORSSTÄDNING

Frihemservice städar kontor, företagslokaler och offentliga miljöer i Hudiksvall med omnejd. Vi ser till att dina medarbetare och kunder kan vistas i en ren och fräsch miljö. Vi gör allt du önskar inom städ för ditt företag.

FÖNSTERPUTSNING

Rena fönster kan vara något man uppskattar mer än att göra dem rena. Ibland är de för många, stora eller man har begränsningar i att utföra själv. Vi hjälper dig efter dina behov. Maila eller ring oss för prisoffert. Bäst är att fylla i vårt offertformulär.

RUTAVDRAG

Din möjlighet att med hjälp av skatteverket dra av städtjänster som vi erbjuder. De flesta av våra städtjänster berättigar till rutavdrag. Kontakta oss om du är osäker på vad som gäller i ditt fall, eller besök skatteverkets hemsida med frågor och svar angående rutavdrag.

Loggaklarnyfärg kopiera
Rulla till toppen